Ons DNA

Mensen

We hebben passie voor mensen en zijn dagelijks met volle overgave bezig om de wereld een stukje mooier te maken.

Industrieel ontwerpen

Het industrieel ontwerpen is een belangrijk onderdeel van ons DNA. De gebruikers staan altijd centraal. We proberen ze zo goed mogelijk te helpen, met nieuwe toepassingen. Gebruiksgemak staat hierbij altijd voorop.

Digitale technolgie

Naast het ontwerpen zit ook digitale technologie in ons DNA. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste toepassingen. Hierdoor zijn we in staat om nieuwe mogelijkheden te creƫren, die het leven gemakkelijker kunnen maken.

Startup

We hebben een duidelijk doel voor ogen: toonaangevend zijn op de markt op het gebied van service en communicatie voor bewoners. Als startup zijn we een relatief jong bedrijf, maar timmeren we hard aan de weg.

EYnovation

We hopen Over mijn huis met onze kennis, expertise en netwerk verder te kunnen laten groeien en deze manier van bewonerscommunicatie de nieuwe standaard maken.

Gericht op veelbelovende startups en scaleups

EY is met Over mijn huis een samenwerking aangegaan onder ons EYnovation initiatief, een programma speciaal gericht op veelbelovende startups en scaleups. Wij zien in Over mijn huis een prachtige digitale oplossing voor een veelvoorkomend probleem en zien veel potentie in deze onderneming. Met name vanwege de vernieuwende technologie in deze markt, maar ook vanwege het team achter Over mijn huis. Onze samenwerking bevalt tot op heden prima. We hopen Over mijn huis met onze kennis, expertise en netwerk verder te kunnen laten groeien en deze manier van bewonerscommunicatie de nieuwe standaard maken.

Erik de Heer

EYnovation lead region Amsterdam