Bewoners­communicatie opnieuw uitgevonden

Goede communicatie betekent de juiste boodschap aan de juiste mensen op het juiste moment. En met een duidelijk doel: bewoners, woningcorporatie en bouwer(s) dichter bij elkaar brengen.

Focus op de mensen die het nodig hebben

Door de hoge mate van standaardisatie in middelen en de gebruiksvriendelijkheid van het systeem, wordt het verzorgen van de bewonerscommunicatie een stuk eenvoudiger. Dit zorgt ervoor dat je je beter kunt focussen op de mensen die het nodig hebben.

Geen dubbel werk

Zoveel mensen, zoveel wensen. De ene persoon ontvangt graag e-mail, de ander leest liever een brief. Over mijn huis biedt een webomgeving, waarop jij, je collega’s en partners in kunnen loggen, om alle informatie eenmalig in te voeren. Met één druk op knop verstuur je hetzelfde bericht per e-mail, per post en is het voor iedereen terug te vinden in de app.

Constant verbeteren

Je wilt graag beter worden in wat je doet en de bewoners steeds gemakkelijker door het onderhoud heen loodsen. Wij helpen je met het realiseren van continuous improvement. Door jou continue inzicht te geven in hoe de zaken ervoor staan, kun je het communicatieproces en de werkzaamheden waar nodig bijsturen en nog krachtiger maken.

Op basis van behoeften van mensen

Het systeem is bedacht en gemaakt op basis van wensen en behoeften van bewoners en medewerkers van bouwers en woningcorporaties. Zo worden bewoners vanuit Over mijn huis altijd persoonlijk benaderd en ontvangen ze alle berichtgeving op de manier zoals ze dat zelf het liefst willen.

Centraal

Centraal

Alle communicatie vanuit één platform.

Real-time

Real-time

Altijd en overal actueel inzicht.

Persoonlijk

Persoonlijk

Voor iedere bewoner op maat.

Recente blogs

Wat anderen zeggen

Onze partners

Antares
GroenWest
Woon kwartier
Woonstad Rotterdam
Dura Vermeer
Dijkstra Draisma
Caspar de Haan
Aannemersbedrijf Jongen
WonenBreburg
KnaapenGroep
Bouwmij Janssen
De Sleutels
Huybregts Relou
Woonstichting St. Joseph
Hoendervangers
Plegt-Vos
Waardwonen
Wonen Limburg
Woonborg
Giesbers Rotterdam
Weijman
Talis
Area

Al meer weten?

Waarschijnlijk wil je graag weten hoe Over mijn huis jou specifiek kan helpen. Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!